Casting hétfőn #1

Az már biztos, hogy a rovatcímekben nem vagyok olyan kreatív, de mit tehet az ember szakdolgozatírás közben, amikor zsong a fejem a sok határmentiség témakörében gyűjtött adatoktól illetve szorít a határidő... de mindegy is, nem ez a téma.

Minden héten hétfőn fog megjelenni az alábbi kis cikksorozat, amelyben mindig egy adott könyvet állítok középpontba és tartok egy szereplőválogatást, egy castingot. Nem szoktam angol címeket használni ilyen esetekben, de most kivételt teszek, mert ez a szó nagyon tetszik.



A mostani választott könyvem az Átkozott balszerencse, amelyet Gaura Ágnes írt és nagyon tetszett (értékelés hamarosan) és úgy gondoltam, hogy Bori illetve Attila karakterének bemutatása tökéletes kezdés lenne és nézzétek el nekem kérlek, hogy csak két szereplőről hoztam képet, szorít a szakdoga határideje.

Íme Bori és Attila ahogy én látom:


Ő Attila, a tökéletes választás, bár nem a szokásos ruhája van rajta, de nézzük el neki. Hogy miért pont ezt a modellt választottam? Mert az én fantáziámban a szereplő pont így néz ki, ő maga a sármos elegancia. 


Ő pedig Bori. Igazából elsőre nekem az arckifejezés miatt ugrott be kedvenc főhősünk. Az a kicsit gunyoros, kihívó tekintet azonnali balhét ígér, basszus, szerintem tökéletes lenne Bori szerepére! 


Természetesen Kira illusztrációja sem hiányozhat!

Elnézést, forrást most nem tudok linkelni, már régen a gépemen csücsülnek a képek.

Lesd meg őket is!

3 megjegyzés

  1. Jó ötlet ez a rovat, tetszik. :) Borbíró Bori könyvet én is akarom olvasni, csak még nem jutottam el odáig.
    Azt esetleg meg tudod mondani, kit ábrázolnak a képek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi a késői válaszért!

      A hölgy Sarah Gaden, a férfit pedig nem tudom sajnos, egy férfi modell, aki öltönyöket reklámoz. :D

      Törlés
    2. Tessék olvasni, mert jó! :))

      Törlés